Vrienden van de Kamermuziek

Kamermuziek met de nieuwe generatie musici in de Amstelkerk te Amsterdam 

Seizoen 2020-2021 online! Bekijk nu het nieuwe programma op onze programmapagina. Vanwege de beperkte capaciteit door covid-19 vindt elk concert tweemaal plaats, om 14:30 en 16:30 uur. De concerten hebben geen pauze en duren een uur. Vanzelfsprekend houden we ons aan de maatregelen van het RIVM. Lees daarover meer op onze programmapagina. 

Op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief


Eerstvolgende concert: Duo Marieke Vos & Camiel Boomsma

zondag 1 november om 14:30 en 16:30 uur
Klarinettiste Marieke Vos en pianist Camiel Boomsma brengen een prachtig, romantisch programma rondom de Italiaanse-Duitse componist Ferruccio Busoni. Met niet alleen werk van deze bijzondere componist zelf, maar ook van een van zijn grote inspiratiebronnen, Johannes Brahms. 

U kunt kaarten bestellen voor het concert om 14:30 of 16:30 uur. De concerten duren één uur en hebben geen pauze. Bestel hier uw kaarten.


Steun ons!

We kunnen niet wachten om het seizoen weer te beginnen! Wilt u ons steunen? Zeker in deze tijd, waarin ook de cultuursector een enorme klap heeft gekregen, is alle steun van harte welkom. Op deze pagina leest u meer over Vriend worden. Ook kunt u ervoor kiezen om een eenmalige donatie te doen.